Sommerudstilling

Sommerudstilling 2022

Vi gør venligst opmærksom på, at udstillingen kun er åbent i ugerne 26+27+28 og at besøget kræver billet. Udstillingen er åben hver dag, man-søn i tidsrummet 10.00-16.00

På jagt efter en god oplevelse for hele familien?

Helt exceptionelt krydrer vi i år udstillingen med et par af de store italienske bilmærker, nemlig Ferrari og Maserari.

Dog vil du også kunne opleve biler fra vores egen samling, som består af Bugatti, Porsche og Alfa Romeo.

Så uanset om du er bilentusiast eller bare på tur med familie eller venner, så kan du glæde dig til at opleve et væld af biler fra 1920´erne og frem – og ikke mindst læse om deres sjove og dramatiske historier på de opsatte infoskilte. Et par af bilerne har f.eks. kørt først over målstregen i nogle af motorsportens historiske racerløb.

Bugatti og Gubsø garage

Hos Gubsø Garage har vi en svaghed for Bugatti – og det er der en god grund til.

Bugattis grundlægger Ettore Bugatti var nemlig ud af en slægt af dygtige arkitekter og designere.
Det afspejler sig i bilernes smukke design og mange fine detaljer – og i det hele tage alt, hvad der bærer navnet Bugatti. Så da vi skulle bygge Gubsø Garage, fandt vi tegningerne til den første Bugatti-fabrik i Alsace og lod os inspirere.

Og det er ikke bare bygningerne, der har lånt fra Bugattis design. Lamperne, arbejdsbordene og reolerne i Gubsø Garages bygninger er tro kopier af dem, der hang i Etorre Bugattis fabrikshaller. Så når du besøger os, så husk også at lægge mærke til omgivelserne.

Mad og drikke

Hver dag tryller kokkene lækkerier frem for store og små i vores helt egen foodtruck. Du kan hver dag vælge imellem to forskellige menuer til de voksne, så du på dagen helt selv kan vælge den menu der passer dig bedst. Børnene har vi også tænkt på, så vi ser gerne at madpakken bliver hjemme. Serveringerne fra foodtrucken kan nydes udendørs ved de opsatte borde. Vi gør opmærksom på at restauranten IKKE er åben for a la carte.

Det er en god idé at bestille mad fra foodtrucken på forhånd, så vi ved at vi har nok til alle. Du kan tilkøbe madbilletter i forbindelse med dit billetkøb til udstillingen. Du køber billet og evt. madbillet under fanen ”events”

Diverse drikkevarer kan købes – egne drikkevarer må ikke medbringes.

Det åbne værksted!

Besøger du udstillingen på hverdage, står dørene åbne til vores specialværksteder, som alle er i drift. Derfor vil du på afstand kunne se vores mekanikere istandsætte de sjældne biler.

Guidede rundvisninger og events

Hvis du vil vide endnu mere om Gubsø Garage, så anbefaler vi dig at du køber billet til én af de guidet rundvisninger. Her kommer du med ind i ”de hellige haller” – værkstederne og hører om deres forskellige funktioner

Du kan også kombinere et besøg hos Gubsø Garage med lækkert mad i restauranten. I løbet af sommeren og efteråret åbner vi i ny og næ dørene op for events med forskelligt indhold. Læs om vores mange events her på hjemmesiden under fanen ”Events”

Priser og billetter:

Køb billet på forhånd og spar penge.

Voksne: 100,- + billetgebyr (25,-) Pris i døren: 150,-

Børn: 60,- + billetgebyr (25,-) Pris i døren: 100,-

En børnebillet er gældende for børn i alderen 6-12 år

Børn i alderen 0-5 år er gratis, men skal følges med en voksen

Billetter og madbilletter købes under fanen event.