Personalearrangementer

Personale-arrangementer hos Gubsø Garage
(kun hverdagsaftener og minimum 20 personer)

Start aftenen med en guidet rundvisning i Gubsø Garage, hvor vi viser jer rundt i vores omfattende udstilling af Classic Cars. Udstillingen består af én af Europas fineste samlinger af Bugatti-racerbiler og de mere sjældne eksemplarer af bl.a Porsche, Maserati og Alfa Romeo.
Under rundvisningen ser vi de allerede istandsatte Classic Cars, men også dem som endnu serviceres på værkstedet.

I får naturligvis også hele historien om Gubsø Garage, oplever det imponerende byggeri og får facts og spændende historier om de legendariske biler og deres vej til udstillingen.

Rundvisningen varer omkring halvanden time og er en blanding af levende fortællinger – fyldt med røverhistorier, krydret med en filmfremvisning om byggeprocessen. Om der skal være et glas velkomstbobler eller en kold øl klar ved ankomst, er helt op til dig. Vi skræddersyr vores personalearrangementer, så de passer til netop Jer

Efter rundvisningen står vores chefkokke i Restaurant Gubsø klar til at forkæle jer med lækkerier for selv de mest kræsne smagsløg. I kan være sikre på en dejlig smagsoplevelse – for vi går nemlig ikke på kompromis med jeres besøg.
Til menuen benytter vi udelukkende friske og gerne lokale råvarer. Alt forarbejdes fra bunden af og tilberedes med hjertet.

 

Send forespørgsel