Bugatti, Bajere & Bøfsandwich

Dato

05. oktober 2024

Tidspunkt

Kl.: 10:30

Lokation

Gubsø Garage

, Gubsøbakken 5

, 8600

 Silkeborg

Pris pr. person ex. ordregebyr

fra dkk 595,-

Arrangementsbeskrivelse

Denne lørdag slår Gubsø Garage dørene op til en guidet rundvisning. Efter rundvisningen byder Restaurant Gubsø på stor bøfsandwich med uartige mængder brun sovs & Gubsø Specialøl

Vi starter arrangementet med at se en film, hvor du hører historien om Gubsø Garage og følger byggeprocessen. I filmen møder du også garagens personale, som alle er drevet af en kæmpe passion for deres håndværk. Efter filmen viser vi dig rundt i vores omfattende biludstilling, som består af én af Europas fineste samlinger af Bugatti-biler fra 1920´erne og frem til krigen, hvor fabrikken blev beslaglagt af tyskerne og en turbulent tid startede. Der vil også være mulighed for at se andre bilmærker f.eks. Porsche, Alfa Romeo, Cisitalia, Delage og Delahaye, hvor nogle af dem kun er produceret i ganske få antal og derfor er yderst sjældne.

Herefter går turen ind på de seks forskellige værksteder som normalvis er lukket for besøg. Her får man mulighed for at se og høre om de gamle håndværk og se de igangværende renoveringsprojekter, mærke den nostalgiske stemning og ikke mindst nyde indretningen, som er inspireret af Bugatti-fabrikken i Frankrig.

Når rundvisningen er slut, slår Restaurant Gubsø dørene op og serverer en herlig bøfsandwich bestående af hjemmebagt brioche-bolle, 200 gr. hakkebøf, hjemmelavet ketchup & remoulade, dijonsennep, rødbede, ristet og rå løg, agurkesalat og naturligvis – uartige mængder af brun sovs. Inden serveringen hører du ganske kort om Gubsøs egne specialøl, som fås i tre udgaver. Du vælger selv den, som du har lyst til at nyde til bøfsandwichen.

Vi laver bordplan til arrangementet. Hvis i ankommer som en gruppe anbefaler vi derfor, at købe billet samlet.

Billetpris: 620,- ekskl. ordregebyr (10,-)

Inkluderet i billetprisen: 1 flaskeøl eller sodavand til rundvisningen, 1 bøfsandwich, en valgfri Gubsø øl (50 cl) eller sodavand til bøfsandwichen, guidet rundvisning. Øvrige drikkevarer kan tilkøbes på dagen

Program for dagen:

10.15: Dørene åbner

10.30: Velkommen hos Gubsø Garage. Flaskeøl/sodavand og filmfremvisning

11.00: Guidet rundvisning

Ca. 12.00: Velkommen i Restaurant Gubsø. Gubsø øl og bøfsandwich.

14.30: Tak for i dag

 

Gubsø Garage nyhedsbrev

Julefrokost 2021

Tak for din booking

Bekræftelse

Vi vender tilbage til dig med en endelige bekræftelse
senest 48 timer efter din indtastning.

Med venlig hilsen
Gubsø Garage
info@gubsoe.dk