Julen 2021

Årets julefrokost hos Gubsø Garage

Den traditionelle

Serveres som buffet fra kl. 18.00



Gammeldagsmodnede sild serveret med rødløg, kapers & dild.

Karrycreme vendt med økologiske æbler og bladselleri

Graved lakse stykker med havtorn, fennikelfrø og dild serveret med hjemmerørt rævesauce

Julepostej fra egen opskrift med tørsaltet bacon, ristede svampe

Håndpillede rejer med æg mimoza og dildmayo

Vesterhavets rødspættefilleter med rørt remoulade & citron

Helstegt Skinke af dansk frilandsgris med sprøde svær, laurbærblade & sort peber

Andebryst med appelsin & brunede kartofler små, danske kartofler vendt med brunet smør, persille & havsalt

Langtidsstegte gulerødder med røgede mandler & vild brøndkarse

Grønkålssalat med ristede hasselnødder, mandarin og blodappelsinvinaigrette

Rødkål kogt med appelsineddike & valnødder

Risalamande og kirsebærsauce smagt til med revet appelsinskal

Æblekompot med vanilje, makroner overhældt med tør Sherry og flødeskum på toppen & brændte mandler

Brie med timian og julesyltede hasselnødder samt hjemme bagte kiks

Pris pr. person fra

kr. 545,00*

* Mulighed for drikkevarer ad libitum

Gældende for øl, vand & vin indtil kl. 22.00

Den med kant

Serveres som buffet fra kl. 18.00



Rødtunge I panko med Lemoncurd, koral slør samt urter fra engesvang.

Serveret på ristede brødkrummer & syrlig havtorn

Ande Rillette med trøffelmayo, syltede skalotteløg & røgede mandler & glace

Krondyr med Madagaskarsky sauce & ristede danske svampe

Saltet gourmet gris fra friland med puffede svær, laurbærblade & sort peber, på bund af ristet græskar & løg

Porter sauce på Gubsøs egn ale tilsmagt med honning & ribs

Små, danske kartofler vendt med brunet smør, persille & havsalt

Pommes Anna med brunet smør & skalotteløg

Langtidsstegte gulerødder med røgede mandler & vild brøndkarse

Grønkålssalat med ristede hasselnødder, mandarin & blodappelsinvinaigrette

Rødkål kogt med appelsineddike & valnødder

Risalamande som parfait med kirsebær skum & touille Chips med brændte mandler

Creme Brulee med rigelig vanille. Serveres med brændte figner & syltet blodappelsin

Æblekompot med vanilje, makroner overhældt med tør Sherry & flødeskum på toppen

Ostebræt med kiks & rabarber kompot, efterfulgt af snacks på bordene med krydret flæskesvær, pappadums & mandler

Pris pr. person fra

kr. 645,00*

* Mulighed for drikkevarer ad libitum

Gældende for øl, vand & vin indtil kl. 22.00

Booking af julefrokost

Udfyld venligst nedenstående formular, hvorefter vi vender tilbage til dig med yderligere information.