KOMMENDE EVENTS

Gubsø Garage er også Søhøjlandets nye eventcenter, hvor du kan glæde dig til koncerter, shows, udstillinger etc. 

Vi tilføjer med jævne mellemrum nye arrangementer, så hold øje med siden her og vores sociale medier – og få en god oplevelse i Gubsø Garage!

Rundvisning i 
classic car museum

13. november 2021 fra kl. 11.00 - 13.00

Få en helt særlig oplevelse, når Gubsø Garages ejer, Marc Vogel, giver dig en personlig rundvisning i vores samling af smukke og sjældne Classic Cars. Du får både masser af nørdede facts om mærker og modeller og spændende historier om de legendariske biler og deres vej til Gubsø Garage. Og er du – lige som vi er – vild med Bugatti, så lover vi dig en oplevelse, du aldrig glemmer!

Arrangementet foregår i det stemningsfulde ‘Classic Car Museum’, som ligger placeret i en bygning meget tæt på selve centret med adressen Gubsøbakken 14, 8600 Silkeborg.

ANNE LINNET

4. december 2021 kl. 20.00
JULEKONCERT

Det bliver også jul i år, når Anne Linnet besøger Gubsø Garage med en af sine populære julekoncerter. Julen er en af de stærkeste traditioner, vi har herhjemme, og for Anne Linnet betyder det at spille i denne højtid noget helt særligt.

Ved dette års julekoncerter tager Anne Linnet publikum i hånden og fører dem hele vejen igennem julens traditioner. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af både klassiske og egne julesange, de største sange fra hendes mangeårige musikalske virke krydret med helt nye julesange.

Koncertmenu:
Før koncerten er det muligt at tilkøbe en lækker koncertmenu, som serveres i restaurant Gubsø fra kl. 18.00.
Du tilkøber koncertmenuen, når du køber din billet.

Gubsø Car Club er en medlemsklub for dig, der er elsker klassiske biler! Her får du mulighed for at deltage i spændende arrangementer, opnå rabatter og møde andre entusiaster.

Du behøver ikke selv være ejer af en classic car for at blive medlem.

Medlemskabet er gældende for et år fra købsdatoen.

Medlemskort:
Allerede købte medlemskort vil blive udsendt i mindten af september 2021.