UDSOLGT Smørrebrød & Guidet rundvisning

Dato

16. april 2023

Tidspunkt

Kl.: 10:30

Lokation

Gubsø Garage

, Gubsøbakken 5

, 8600

 Silkeborg

Pris pr. person ex. ordregebyr

fra dkk 495,-

Arrangementsbeskrivelse

Denne søndag slår Gubsø Garage dørene op til en guidet rundvisning. Efter rundvisningen byder Restaurant Gubsø på smørrebrød til frokost

Vi starter arrangementet med at se en film, hvor du hører historien om Gubsø Garage og følger byggeprocessen. I filmen møder du også garagens personale, som alle er drevet af en kæmpe passion for deres håndværk. 

Efter filmen viser vi dig rundt i vores omfattende biludstilling, som består af én af Europas fineste samlinger af Bugatti-biler fra 1920´erne og frem til krigen, hvor fabrikken blev beslaglagt af tyskerne og en turbulent tid startede. Der vil også være mulighed for at se andre bilmærker f.eks. Porsche, Maserati, Alfa Romeo, Cisitalia, Delage og Delahaye, hvor nogle af dem kun er produceret i ganske få antal og derfor er yderst sjældne.

Herefter går turen ind på de seks forskellige værksteder som normalvis er lukket for besøg. Her får man mulighed for at se og høre om de gamle håndværk og se de igangværende renoveringsprojekter, mærke den nostalgiske stemning og ikke mindst nyde indretningen, som er inspireret af Bugatti-fabrikken i Frankrig.

Hele rundvisningen inkl. filmfremvisning varer halvanden til to timer alt efter spørgelyst og er en blanding af levende fortællinger, fyldt med røverhistorier! Når rundvisningen er slut slår Restaurant Gubsø dørene op og serverer smørrebrød, øl og vand.

Vi laver bordplan til arrangementet. Hvis i ankommer som en gruppe anbefaler vi derfor, at købe billet samlet.

Billetpris: 495,- ekskl. ordregebyr.

Inkluderet i billetprisen: 1 Gubsø kildevand og kaffe til rundvisningen, 3 stykker smørrebrød, en valgfri flaskeøl eller sodavand til smørrebrødet, guidet rundvisning. Øvrige drikkevarer skal kan købes. Vi gør venligst opmærksom på, at dette er et special-arrangement som ikke efterfølgende kan matches på pris.

 

Program for dagen:

10.30: Velkommen hos Gubsø Garage. Kildevand, kaffe og filmfremvisning

11.00: Guidet rundvisning.

Ca. 12.00: Velkommen i Restaurant Gubsø. Smørrebrød

14.00: Tak for i dag

 

Julefrokost 2021

Tak for din booking

Bekræftelse

Vi vender tilbage til dig med en endelige bekræftelse
senest 48 timer efter din indtastning.

Med venlig hilsen
Gubsø Garage
info@gubsoe.dk