Gourmet i Garagen

Dato

15. marts 2024

Tidspunkt

Kl.: 17:30

Lokation

Gubsø Garage

, Gubsøbakken 5

, 8600

 Silkeborg

Pris pr. person ex. ordregebyr

fra dkk 1950,-

Arrangementsbeskrivelse

Gourmet i Garagen

Få en oplevelse af de store når garagen denne aften omdannes til gourmetrestaurant. Nyd en fine dining menu side om side med de ekslusive Bugatti- og specialbiler.

Køkkenchef Simon Tønder og Souschef Mikkel Husted er begge gastronomer med stor kærlighed for æstetik, velsmag og et godt håndværk. Denne aften tager de dig med på en gastronomisk rejse og giver dig en smagsoplevelse af de helt store. De vil præsentere både nyt nordisk og fransk gourmet, i alt 11 serveringer. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en vinmenu med nøje udvalgte vine fra øverste hylde – alle udvalgt af Sommelier, Alexander Jensen. Hvis ikke du nyder alkohol, så er der også mulighed for at tilkøbe en saftmenu med en blanding af hjemmelavet safte, cider og traubensaft.

Husk at vin-menu eller saftmenu skal tilkøbes i forbindelse med billetkøbet.

Vi gør venligst opmærksom på, at de er få billetter til dette event.

 

GOURMET-MENU

Snacks – 1 servering

Østers – Agurk – Kaviar

Sprød tapioka – cremefraiche 48% – Kalve hjerte

Ramsløgs tærte – Helleflynder – lime

Kylling – Serano – Trøffel

Vin: 2015 Joffrey Josselin Champagne

Saft: Traubensaft, secco

 

10 SERVERINGER

Kammusling – yuzo – svampe

Vin: 2022 Domaine Ménard Gaborit – 1ere Escale

Saft: Kokkens æble-brændenælde

 

Saltbagt Bede – Gedeost – pistachie – honning

VIN: 2018 Riesling Alsace

Saft: Kokkens æble-brændenælde

 

Kulmule – ørrede – dild – sprød surdej

Vin: 2021 Ellevin – Petit Chablis

Saft: Kokkens citron-jernurt

 

Glaseret selleri – røget selleri – Hønsebuillon – sprød kål

Vin: 2020 Marillier Chablis Vieilles Vignes

Saft: Kokkens Aronia.citrontimian

 

kåldolmer med hvid fisk – porre veloute – kaviar

Vin: 2017 David Fagot Pouilly Fuisse Delice

Saft: Kokkens Aronia.citrontimian

 

Bison – trøffel – lokal ost – puffet gris

Vin: 2017 Albert Bichot Savigny Les Beaune 1er cru "Peuillets"

Saft: Traubensaft

 

Duebryst – foigras – Kartoffel – løg

VIN: 2018 Albert Bichot Morgon

Saft: Traubensaft

 

Vildsvin – farseret morkler – sauce på lang peber

Vin: 1994 Paul Bruno Cabernet Sauvignon

Saft: Kokkens kvæde-salvie

 

Pocheret pære – hvid chokolade – is på tonkabønner

Vin: 1996 Doisy Daene Sauternes

Saft: Kokkens drue-vanilje

 

Canalé – Chokolade – Cognac

Vin: Ruby Port

Saft: Kokkens drue-vanilje

 

Pris for gourmet-menu: 1950,- + ordregebyr (5,-)

Pris for vinmenu: 975,-

Pris for saftmenu: 550,-

 

Foto-credit : Hanna Bursuk

Gubsø Garage nyhedsbrev

Julefrokost 2021

Tak for din booking

Bekræftelse

Vi vender tilbage til dig med en endelige bekræftelse
senest 48 timer efter din indtastning.

Med venlig hilsen
Gubsø Garage
info@gubsoe.dk