Fredagsrundvisning & Flæskestegssandwich

Dato

01. november 2024

Tidspunkt

Kl.: 17:00

Lokation

Gubsø Garage

, Gubsøbakken 5

, 8600

 Silkeborg

Pris pr. person ex. ordregebyr

fra dkk 495,-

Arrangementsbeskrivelse

Der er dømt weekendstemning når Gubsø Garage dørene op og står klar med kolde Gubsø Øl og en guidet rundvisning. Efter rundvisningen serverer kokkene en stor hjemmelavet flæskestegssandwich med hjemmelavet rødkål.

Vi starter rundvisningen med at se en film, hvor du hører historien om Gubsø Garage og følger byggeprocessen. I filmen møder du også garagens personale, som alle er drevet af en kæmpe passion for deres håndværk. Efter filmen viser vi dig rundt i vores omfattende biludstilling, som består af én af Europas fineste samlinger af Bugatti-biler fra 1920´erne og frem til krigen, hvor fabrikken blev beslaglagt af tyskerne og en turbulent tid startede. Der vil også være mulighed for at se andre bilmærker f.eks. Porsche, Alfa Romeo, Cisitalia, Delage og Delahaye, hvor nogle af dem kun er produceret i ganske få antal og derfor er yderst sjældne.

Herefter går turen ind på de seks forskellige værksteder som normalvis er lukket for besøg. Her får man mulighed for at se og høre om de gamle håndværk og se de igangværende renoveringsprojekter, mærke den nostalgiske stemning og ikke mindst nyde indretningen, som er inspireret af Bugatti-fabrikken i Frankrig.

Program for dagen:

16.45: Dørene åbner

17.00: Velkommen hos Gubsø Garage. Gubsø Øl & filmfremvisning

17.30: Guidet rundvisning

18.30: Hold på hat og briller – opstart af Bugatti

18.45: Køkkenet serverer flæskestegssandwich

20.00: Tak for i dag – Gubsø Garage lukker

 

Billetpris: 495,- ekskl. ordregebyr (10,-)

Inkluderet i billetprisen: 1 valgfri Gubsø øl ved ankomst. Du vælger selv om det skal være en Kölner, Pale Ale eller Dark Ale. Der er også mulighed for at ombytte til en vand/sodavand, guidet rundvisning, 1 flæskestegssandwich inkl. en valgfri flaskeøl eller sodavand. Øvrige drikkevarer kan tilkøbes på aftenen.

 

Gubsø Garage nyhedsbrev

Julefrokost 2021

Tak for din booking

Bekræftelse

Vi vender tilbage til dig med en endelige bekræftelse
senest 48 timer efter din indtastning.

Med venlig hilsen
Gubsø Garage
info@gubsoe.dk