BUGATTI & BBQ

Dato

16. juni 2023

Tidspunkt

Kl.: 17:00

Lokation

Gubsø Garage

, Gubsøbakken 5

, 8600

 Silkeborg

Pris pr. person ex. ordregebyr

fra dkk 695,-

Arrangementsbeskrivelse

Gubsø Garage tænder op – og det er både i motorer og grill! Kickstart din weekend med fyraftensøl, værkstedsbesøg, Bugatti-brøl og kørsel.

Vi mødes i garagen, hvor vi knapper en fyraftensøl/vand op og vi ser filmen om Gubsø Garage. Efter filmen byder direktøren velkommen og garagens personale åbner dørene ind til deres værksteder. Her kan du på egen hånd besøge Karosseri-smeden, Teknikeren, Gørtleren og Chefmekanikeren, som gerne svarer på spørgsmål.

En sommeraften i juni uden et Bugatti-brøl eller to kan man heller ikke forestille sig – så mon ikke at man kan opleve en Bugatti eller to på gruset i løbet af aftenen?

Imens du besøger værkstederne, tænder chefkokken op i den store grill. Så kan du godt spænde livremmen ud og gøre dig klar til aftenens menu, som serveres i restauranten. På ægte BBQ-maner vil buffetbordet bugne af kød og tilbehør – dog beder vi dig om at spise grøntsager og salat hjemmefra, da det kun vil forekomme i små mængder… Hvis du har en sød tand, så vil der være mulighed for at tilkøbe dessert på aftenen.

Kæreste venner! Afsæt en juni aften i godt selskab, med uartige mængder kød og mulighed for at få en tur i en Bugatti. Bugatti-ture kan købes og bookes i forbindelse med billetkøbet. Vi gør opmærksom på, at der er få ture til rådighed og at de sælges efter først-til-mølle-princippet.

Vi laver bordplan til arrangementet. Hvis i ankommer som en gruppe anbefaler vi derfor, at købe billet samlet.

Menu:

Forret (tallerkenserveret)

Grillet og dampet hvide asparges, fjordrejer & sauce mousseline. Hertil hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør og 1 glas husets hvidvin.

 

BBQ (serveres fra buffet)

Rosagrillet Sashi-okse, Citron- og rosmarinmarineret duroc-nakkefilet, saftige spareribs, grillpølser med tilbehør, Kartoffelsalat af nye danske kartofler, coleslaw, broccolisalat med bacon & og kalveglace

 

Program for aftenen:

16.45: Dørene åbner.

17.00: Fyaftensøl og velkomst v. direktør Marc Vogel.

17.10: Filmen og Gubsø Garage sættes på

17.30: Værkstederne åbner

18.40: Bugatti-kørsel (billetter skal købes på forhånd)

19.00: Restauranten åbner. Forret med efterfølgende BBQ

23.00: Gubsø Garage lukker

Pris: 695,- ekskl. ordregebyr (5,-)

Inkluderet i prisen er: Fyraftensøl, Gubsø film & værkstedsbesøg, forret med 1 glas vin, BBQ-buffet. Drikkevarer til BBQ købes på aftenen.

Vi gør venligst opmærksom på, at dette er et special-arrangement, som ikke efterfølgende kan matches på pris.

Julefrokost 2021

Tak for din booking

Bekræftelse

Vi vender tilbage til dig med en endelige bekræftelse
senest 48 timer efter din indtastning.

Med venlig hilsen
Gubsø Garage
info@gubsoe.dk